Kuka, mitä, häh?

Tämän blogin kirjoittaja innostui oluesta muutama vuosi sitten oikein kunnolla. Niin, kyllä olut on sitä ennenkin maistunut, mutta lageriin kyllästyneenä alkoi muut oluttyypit kiinnostamaan enemmän. Ehkä siihen syynä oli huima harppaus olutvalikoimissa myös kuppiloiden ja kauppojen puolella.

Olutinnostusta taltutan tastingeissa, messuilla ja tapahtumissa pyörimällä. Parasta viisastelua on myös oluiden shoppailu ja niiden maistelu ja arvostelu kavereiden kanssa. Tietenkin kivointa on itse oluen paneminen!

Blogi käsittelee olutharrastustani, eikä niikään keskity esimerkiksi oluiden arvosteluihin. Arvosteluihin keskittyviä hyviä blogeja onneksi riittää, eli jätetään se puoli arvostelun taitaville. Epämääräiset arviontini oluista löytyvät Untappd:n puolelta.

Terkuin Terhi

..eli lyhyesti jotain kirjoittajasta.

Helsinkiin muutin Mikkelistä koulun perässä 2006. Nykyiset päivätyöt kuluvat it-hommissa titteleillä palvelupäällikkö. Olutharrastuksen lisäksi vapaa-ajat menevät kuntosalilla ja lenkillä, sekä Nuorkauppakamari toiminnassa. 

Olutkulttuuri kehittyy valtavaa vauhtia – pääkaupunkiseudulla ainakin. Koko ajan tulee lisää uusia tapahtuma ja aukeaa kivoja baareja ja olutpanimoita. Ihmeteltävää oluen parissa riittää, mikäs sen mahtavampaa!

 

Tallinnassa Põhjalan panimolla. Kippis!