Vuonna 2020 Oluttaa edelleen

Eli mitä luvassa vuonna 2020.

Pidempään on ollut ”tekeillä” blogin ulkoasun uudistaminen. Nykyinen aika kaamea ulkoasu on peruja parin vuoden takaa 30min työn tuloksesta. Taustakuvassa on panimotilamme seinästä otos, jossa muun muassa omia uskomattoman hienoja etikettitekeleitä kiinnitettynä. Muuten ”logo” on aika pikaisen työn tulosta, miltä se näyttääkin. Instagramissa tuli luvattua tehdä asialle viimein jotain. Ja lupaukset pidetään.

Pala panimon seinää

Matka maapallon toiselle puolelle

Kuukauden kuluttua eli helmikuun lopussa suuntaan lomareissun Etelä-Afrikkaan. Jos maapallon toiselle puolelle matkustaa, niin onhan siitä pakko tehdä joku reissupostaus. Instassa tilillä @Tehonator tulee olemaan varmasti reaaliaikaisempaa raportointia lomasta. Mikäli kiinnostaa nähdä, miltä meno näyttää kaukana synkästä Suomen talvesta, pistä tili seurantaan.

Olutfestarireissu Latviaan

Viime postauksessa päätin kääntää viimein selkäni Tallinn Craft Beer Weekendille ja suunnata olutfestarireissun tänä vuonna Latviaan. Katsotaan mihin olutfestareista nenä lopulta vie. Lue vertailuja vaihtoehdoista täältä: http://oluttaako.net/?p=651

Panot jatkuu

Oluen panoa on toki tarkoitus jatkaa. Tarkoitus on myös yrittää kehittää omia taitoja ja kokeilla paljon uutta. Rakkaasta ”IMO-masteristamme” aika jätti viime vuonna ja nyt on tilaisuus alkaa panemaan kuunnon laitteilla. Olemme onnekkaita, kun saamme lainata muiden panimon jäsentemme keittimiä (grainfather ja braumeister). Laitteiden lisäksi saamme toki heiltä huimasti lisää oppeja ja vinkkejä paremman oluen tekoon! <3

Näillä mennään!

Podcast yritelmät

Tämä ikuisuudelta tuntuva aihe, eli oman podcastin kokeilu. Viime kesästä lähtien tekeillä ollut projekti ei ole kohdannut mitään muuta, kun teknisiä vastoinkäymisiä (mikä sinänsä on jo ironista ihmiselle, joka on it-alalla ollut töissä kohta 15-vuotta). Neljä kertaa yritettyäni ja joka kerta tekniikan pettäessä ei kärsivällisyys enää riittänyt. Mikäli tänä vuonna saan tähän liittyen jotain eteenpäin, lupaan avautua näistä vastoinkäymisistä enemmän.

Mitä seuraa siitä, jos randomisti päättää muuttaa mikin asentoa kesken nauhoituksen? Roskaa.

Uudet näkökulmat haussa

Näiden edellä mainittujen lisäksi yritän toki keksiä jotain uusia näkökulmia ja kiinnostavia aiheita olueen liittyen. Hyviä vinkkejä aiheista otan mielelläni vastaan! Voit heittää kommentteihin terveisiä tai pistä suoraan viestiä instatililleni @Oluttaako tai @Tehonator.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.